Fodboldmøde 2014

Fodboldmøde 2014

Fodboldudvalget indkalder til fodboldmøde 2014, og at vi skal denne gang mødes i Sportscaféen på Genforeningspladsen (ATK's mødelokaler)

                                Mandag, den 1. december 2014 kl. 19.00

Materialet til behandling på mødet samt beretningen bliver udlagt på hjemmesiden senest den 24. november 2014, hvor alle klubberne kan hente det og nærstudere vort arbejde.

Men……..

Fodboldudvalget håber på, at rigtig mange klubber møder op på selve dagen, og giver deres besyv med, og derfor skal vi lige gøre klubberne opmærksom på turneringsreglernes § 1 hvor der står :

Tilmelding til fodboldmødet skal foretages ved skriftlig eller telefonisk tilkendegivelse, og være fodboldudvalget i hænde senest 3 dage før det varslet møde.

Endvidere gør vi opmærksom på samme regels bestemmelse med, at ingen klubber har stemmeret, hvis deres gæld til fodboldudvalget overstiger kr. 1.000,- på mødedagen.

På trods af disse småting, håber fodboldudvalget på et stort fremmøde

2014 Fodboldmøde indkaldelse   2014 Fodbold beretning og regnskab  2012 Fodboldmøde Referat


Så er den gal igen !

Fodboldudvalget har igen her i starten af turneringen, fået henvendelse fra Idrætsanlæggene, med klage over klubber som selv medbringer drikkevarer.

Vi skal endnu engang fastslå, at det ikke er tilladt, at medbringe egne drikkevarer på de Københavnske idrætsanlæg, hvor der i forvejen er et udsalg af drikkevarer.

Overtrædes forbuddet, vil det medføre bortvisning, samt en tidsbestemt karantæne til foreningen, hvilket så igen kan bevirke pointtab, for de kampe der skulle være fastlagt med det karantæneramte hold på anlægget.

Så overhold nu denne simple regel, så vi ikke skal modtage klager fra anlæggene, og evt. skride til sanktioner overfor de hold som ikke kan efterleve de regler der nu engang er på idrætsanlæggene.

 

På forhånd tak


App til android og apple

Fodbold udvalget i region Hovedstaden har med et økonomisk tilskud fra forbundet, fået udarbejdet en App, som klubberne kan benytte på deres smartphone såvel som på IPad, ved enkelte klik.

Her kan hele turneringen følges, og samtidig alle de ønskede oplysninger, som den enkelte bruger, har behov for.

Du kan finde alt, lige fra stillingen i den eller de rækker, du følger, samt programmet for den enkelte række, men dog har vi kun Futsal turneringen på, idet den nye udendørs turnering ikke er lagt.

Har du lyst til og se den nye App, og finde ud af alle de smarte oplysninger du kan finde ad denne vej, så gå ind på:

Apple smartphone:     ”dai fodbold”

Android:                      ”dai fodbold”

Apple´s Ipad´s:           https://itunes.apple.com/dk/app/dai-fodbold/id787071824?mt=8

Fodboldudvalget vil I tiden fremover også sætte flere nyheder på, så brugerne kan få de sidste oplysninger lige så snart vi har dem tilgængelig.

God fornøjelse {#emotions_dlg.wink}

Vigtige links

* Anmodning om kampflytning

* Aktuelle stillinger

* Tilmelding af ny klub

* Tilmelding til Fodbold 2015

*  Karantæneliste.

* Skriv til fodboldudvalget

Nyt fra regionen
Kontortider
Mandag 09:00 - 14:30
Tirsdag 09:00 - 14:30
Onsdag 12:30 - 17:00
Torsdag 09:00 - 14:30
Fredag 09:00 - 12:00
Rønnegade 9
2100 København Ø
Telf. 39 29 59 10
Sponsorer