Forbud mod medbringelse af egne drikkevarer

Til klubberne i Region København 

Så er den gal igen !

Nu har fodboldudvalget igen her fra sæsonstart modtaget klager fra cafeteriaerne på Københavns Idrætsanlæg, som ser at vore klubber selv medbringer øl og vand til kampene, på trods af de skrevne forbud på nedbringelsen af dette.

Vi har endda modtaget klage fra cafeteriaet i Valby på en enkelt klub, som lige ud for cafeteriaet vinduer spiller Øl-Bowling, hvilket ikke er særlig fornuftigt, da det optages som en direkte provokerende handling.

Til klubbernes orientering skal det oplyses, at det ikke er tilladt, og medbringe drikkevarer på anlæggene, idet cafeteriaerne lever af dette salg til kunderne, og det skal I respektere.

Vi har modtaget besked på, at ikke mindre end 10 forskellige foreninger der har medbragt egen drikkevare på anlæggene, så derfor denne generelle oplysning til foreningerne (læs det nu rigtigt, for en enkelt ”omklædnings bajer” plejer man og se igennem fingrene med, men kassevis er ikke acceptabelt).

Medbringes drikkevarer fremover, vil klubberne der gør dette, blive udelukket fra anlæggene, så deres kampe ikke kan afvikles, hvilket DAI ikke kan acceptere, så klubber der fremover stadig medbringer drikkevarer på anlæggene, vil blive udelukket, og resultaterne af deres planlagte kampe bliver så registreret som tabt kamp.

I håbet om, at klubberne tager denne opfordring alvorlig

 

Fodboldudvalget

 


App til android og apple

Fodbold udvalget i region Hovedstaden har med et økonomisk tilskud fra forbundet, fået udarbejdet en App, som klubberne kan benytte på deres smartphone såvel som på IPad, ved enkelte klik.

Her kan hele turneringen følges, og samtidig alle de ønskede oplysninger, som den enkelte bruger, har behov for.

Du kan finde alt, lige fra stillingen i den eller de rækker, du følger, samt programmet for den enkelte række, men dog har vi kun Futsal turneringen på, idet den nye udendørs turnering ikke er lagt.

Har du lyst til og se den nye App, og finde ud af alle de smarte oplysninger du kan finde ad denne vej, så gå ind på:

Apple smartphone:     ”dai fodbold”

Android:                      ”dai fodbold”

Apple´s Ipad´s:           https://itunes.apple.com/dk/app/dai-fodbold/id787071824?mt=8

Fodboldudvalget vil I tiden fremover også sætte flere nyheder på, så brugerne kan få de sidste oplysninger lige så snart vi har dem tilgængelig.

God fornøjelse {#emotions_dlg.wink}

Vigtige links

* Anmodning om kampflytning

* Aktuelle stillinger

* Søg foreninger

* Tilmelding af ny klub

* Tilmelding til Fodbold 2015

Karantæneliste.

* Skriv til fodboldudvalget

Nyt fra regionen
Kontortider
Mandag 09:00 - 14:30
Tirsdag 09:00 - 14:30
Onsdag 12:30 - 17:00
Torsdag 09:00 - 14:30
Fredag 09:00 - 12:00
Rønnegade 9
2100 København Ø
Telf. 39 29 59 10
Sponsorer