Sidste chance for medlemsregistrering!

Ferielukket på kontoret

Det er alt for længe siden medlemmerne af fodboldudvalget, samt vor hårdtarbejdende medarbejder har holdt ferie, og tiden er nu kommet til ferie afholdelse, så vi er fit og klar til turneringsopstarten 2015.

 

Derfor er der lukket i fodboldudvalget for henvendelser i perioden:

Torsdag, den 5. marts til mandag, den 16. marts (begge dage inkl.)

 

Klubberne kan selvfølgelig sende besked pr. mail, men vi svarer ikke førend vi er tilbage på kontoret.Så er den gal igen !

Fodboldudvalget har igen her i starten af turneringen, fået henvendelse fra Idrætsanlæggene, med klage over klubber som selv medbringer drikkevarer.

Vi skal endnu engang fastslå, at det ikke er tilladt, at medbringe egne drikkevarer på de Københavnske idrætsanlæg, hvor der i forvejen er et udsalg af drikkevarer.

Overtrædes forbuddet, vil det medføre bortvisning, samt en tidsbestemt karantæne til foreningen, hvilket så igen kan bevirke pointtab, for de kampe der skulle være fastlagt med det karantæneramte hold på anlægget.

Så overhold nu denne simple regel, så vi ikke skal modtage klager fra anlæggene, og evt. skride til sanktioner overfor de hold som ikke kan efterleve de regler der nu engang er på idrætsanlæggene.

 

På forhånd tak

Vigtige links

* Anmodning om kampflytning

* Aktuelle stillinger

* Tilmelding af ny klub

* Tilmelding til Fodbold 2015

Karantæneliste

* Skriv til fodboldudvalget

Nyt fra regionen
Kontortider
Mandag 09:00 - 14:30
Tirsdag 09:00 - 14:30
Onsdag 12:30 - 17:00
Torsdag 09:00 - 14:30
Fredag 09:00 - 12:00
Rønnegade 9
2100 København Ø
Telf. 39 29 59 10
Sponsorer