Til forsiden   Kontakt  

DAI på facebook

DAI er nu kommet på facebook med specielle grupper til fodbold, krolf, tennis, senior idræt og bowling - så derfor ... find os på facebook!

link til DAI på facebook 

link til TENNIS på facebook

link til BOWLING på facebook

link til FODBOLD på facebook

link til SENIORIDRÆT på facebook

link til KROLF på facebook

link til KAMPSPORT på facebook


Idrætsmøde i senioridræt 2019

Tirsdag den 26. februar afholder DAI Region Hovedstadens Seniorudvalg – Idrætsmøde.

Indkaldelse og dagsorden 

DAI Senior håber, at mange foreninger vil møde op og være med til at få en debat om både det der er sket, men endnu mere – om det der skal ske. Alle foreninger, der ikke er i restance til forbund og region har mulighed for at deltage med 2 personer med stemmeret. Flere medlemmer har også mulighed for at deltage, dog uden stemmeret.

DAI Senior håber også, at I i foreningerne vil finde egnede emner til vores udvalg. Kom og vær med til at skabe aktiviteter for andre seniorer, komme med forslag til aktiviteter, foredrag, inspirationskurser m.v. Vi har brug for flere medlemmer, så find egnede personer i jeres foreninger.

I forbindelse med Idrætsmødet vil vi gerne introducere jer til en ny idræt for seniorer – DAI Kurling. Vi mødes kl. 12.00 i ATK Hallen, Borups Alle 273.

DAI Kurling spilles indendørs på et almindeligt gulv. Kom og prøv spillet, inden vi i samlet flok går (ca. 10 min.) for at komme til Idrætscafeen på Genforeningspladsen, hvor der vil blive serveret lidt frokost.

Forslag og rammebudget for 2019-2020.

Beretning, referat og opdaterede vedtægter kan ses HER!


Regionsgeneralforsamling 2018

General forsamling i region Hovedstaden.

Mandag d. 26. marts 2018 afholder region Hovedstaden general forsamling - nærmere detaljer kan ses i indkaldelsen her og dagsorden efter vedtægterne.

Giv gerne en tilbagemelding om hvem der kommer til general forsamlingen.

Beretning og forslag findes HER (menu Regionen og Referater)


Nyheder fra DAI


  
  
 

Sponsorer